OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. október 9., szerda 11:29

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - DK: Az ellenzék közös polgármesterjelöltjét lejárató telefonhívásokkal zaklatják a XVI. kerületi lakókat

    Több XVI. kerületi lakó is beszámolt arról, hogy a napokban az ellenzék közös polgármesterjelöltjét, Nemes Gábort közvéleménykutatásnak álcázott lejárató telefonhívásokkal keresték meg őket. A hívás során negatív jelzőkkel illetik a jelöltet, és azzal a kérdéssel végződnek, hogy a megkeresettek a Nemes Gáborra, vagy a Fidesz jelöltjére fognak-e szavazni.

A Demokratikus Koalíció elutasítja, hogy lejárató, negatív tartalommal zaklassák a szavazókat. Mi, európai magyarok nem hazugságokkal és lejáratókampánnyal fogunk választást nyerni október 13-án, és nem is politikai pedofíliával, kisgyerekek felhasználásával, ahogyan azt a Fidesz teszi például a XVI. kerületben is. Tisztességes jelölttel, tisztességes programmal és eszközökkel dolgozunk, és így is fogunk győzelmet aratni.

Nemes Gábor
az ellenzék közös XVI. kerületi polgármesterjelöltje

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.