OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 25. hétfő
Ismertető


2019. október 9., szerda 11:49

A Virágozz és Prosperálj Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - 2019. november 16-án kerül megrendezésre a II. Iskolai Agressziókezelési Pedagógus Konferencia a Virágozz és Prosperálj Alapítvány szervezésében.

    Ma már általánosak, és majdnem mindennaposak az iskolai agresszió különböző formái, ezért idén is megrendezik a tavalyi sikeres eseményt. A konferencia fő jellemzője az lesz, ami sikeresnek bizonyult már ez előző évben is, hogy a résztvevő tanárok, tanítók és más pedagógusok nem csak a problémákat osztják meg egymással, hiszen azok jelentős része közismert, hanem olyan gyakorlatias ismeretekkel és megoldásokkal gazdagodnak, melyeket iskoláikban azonnal alkalmazni tudnak. Mivel az iskolák többségében jelentős probléma, hogy szülők nincsenek együttműködésben a tanárokkal, az iskolával, ezért a pedagógusok különösen a diákok viselkedési problémáival kapcsolatban magukra hagyva érzik magukat. A második fő téma a konferencián az lesz, hogy milyen technikákkal közelíthető a szülő az iskolához. Elhangzik a "Mi van egy agresszív diák fejében 2.0", és a hozzá csatlakozó egyéni és csoportos megoldások, valamint ismertetésre kerül az Iskolai Elfogadás Program, és az Etikus Iskola Program. A Virágozz és Prosperálj Alapítvány azoknak a pedagógusoknak kínál megoldásokat, akik tenni szeretnének a helyzet javulása érdekében. Tanítókat, tanárokat, osztályfőnököket, erkölcstantanárokat is várnak a szervezők. Regisztráció: www.pedagoguskonferencia.hu További információ +36 70 7761917
     Kiadó: Virágozz és Prosperálj Alapítvány

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.