OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. október 9., szerda 13:17

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - Párbeszéd: Feljelentést teszünk a békásmegyeri szennyvíz ügyében

    Békásmegyeren a Pünkösdfürdőnél lévő kifolyóból esőzések után évtizedek óta tisztítatlan szennyvíz ömlik a Dunába. Szabó Tímea, Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselője feljelentést tesz a Fővárosi Főügyészségnél környezetkárosítás bűntettének gyanúja miatt.

Pünkösdfürdőnél a Maradjanak a Fák a Rómain nevű civil szerveződés talált rá hónapokkal ezelőtt arra a kifolyóra, ahonnan ömlik a szennyvíz a Dunába, és amiben gyakori a szemét, ürülék, a pelenkák és a betétek. A civilek szerint hihetetlen módon az Óbudai Önkormányzat és Tarlós István vezette fővárosi önkormányzat tőlük halott először a problémáról, ami súlyos hanyagságra utal.
Ha Tarlós István valóban most hallott először erről a problémáról, az újra bebizonyítja a totális alkalmatlanságát a városvezetésre. Ez az ügy is mutatja, hogy Tarlósnak fogalma sincs arról, hogy mi zajlik Budapesten, ráadásul Óbudán, ahol évekig kerületi polgármester is volt.
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.