OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 25. hétfő
Ismertető


2019. október 9., szerda 15:13

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - Kiállunk a szociális ágazatban dolgozó szakemberek és technikai dolgozók mellett!

    Amit az Orbán kormány tesz, nem hiba, hanem bűn az magyar társadalommal szemben, hiszen a szociális ágazatban dolgozók mindennapi küzdelmes tevékenysége nélkülözhetetlen az ország és a társadalom számára, helyzetük méltatlan és tarthatatlan, a halogatás a rendszer összeomlásához és társadalmi katasztrófához vezet. Éppen ezért a Jobbik azonnali anyagi, erkölcsi megbecsülést követel.

A Jobbik kiáll a szociális ágazatban dolgozó szakemberek és technikai dolgozók mellett, bátorítjuk az ágazatban dolgozókat, hogy választójogukkal élve vasárnap értékeljék a kormánypárt munkáját, a novemberi sztrájk alkalmával pedig álljanak ki önmagukért és a szociális ágazatért. Mi mellettük leszünk/állunk.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke
    
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.