2019. október 23. szerda

2019. október 9., szerda 15:13

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - Kiállunk a szociális ágazatban dolgozó szakemberek és technikai dolgozók mellett!

Amit az Orbán kormány tesz, nem hiba, hanem bűn az magyar társadalommal szemben, hiszen a szociális ágazatban dolgozók mindennapi küzdelmes tevékenysége nélkülözhetetlen az ország és a társadalom számára, helyzetük méltatlan és tarthatatlan, a halogatás a rendszer összeomlásához és társadalmi katasztrófához vezet. Éppen ezért a Jobbik azonnali anyagi, erkölcsi megbecsülést követel.

A Jobbik kiáll a szociális ágazatban dolgozó szakemberek és technikai dolgozók mellett, bátorítjuk az ágazatban dolgozókat, hogy választójogukkal élve vasárnap értékeljék a kormánypárt munkáját, a novemberi sztrájk alkalmával pedig álljanak ki önmagukért és a szociális ágazatért. Mi mellettük leszünk/állunk.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója