OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 25. hétfő
Ismertető


2019. október 9., szerda 17:38

Az EB OVO Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - Tízéves jubileumi pikniket tart az EB OVO Egyesület a Szabadság téren. A téren már hagyománnyá vált az EB OVO Piknikek megrendezése, most öt év után újra piknikre hívja a közösséget az egyesület, hogy együtt ünnepelje a hatalmas változást, melyet a kutyákért tettünk.

    Tíz évvel ezelőtt épp a Szabadság téren kutyázó, állatszerető emberek hozták létre az EB OVO Egyesületet. Hitték, és azóta is hiszik, hogy a kutyák háziasításával elkezdett folyamat még nem ért véget. Munkájuknak köszönhetően a példátlanul szoros ember-eb viszony a személyes életvitel átalakulása után a társadalom képét is átrajzolta.

Ma már nem kérdés, hogy a kutyának az ember mellett a helye, még a városban is. Ez a hit táplálta az egyesület munkáját tíz éven keresztül, és ennek köszönhető a számtalan eredmény, amely a misszió teljesítéséhez vezetett.

A rendezvény fontos célja, hogy a téren jelenleg kutyázó közösségnek alkalmat teremtsen az aktuális kérdések közös megbeszélésére és megoldások keresésére.

Az EB OVO Egyesület tagjai a rendezvényt úgy teszik kutyabaráttá, hogy oda a kutyások és nem kutyások is szívesen érkezzenek.

A PLACC Közösségi Vásár is bekapcsolódik az ünneplésbe: kutyás tematikával várja a kutyabarátokat.

A piknik bevétele a közösségi rendezvény szervezését és az EB OVO Egyesület munkáját támogatja.

     Kiadó: EB OVO Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.