2019. október 23. szerda

2019. október 9., szerda 17:38

Az EB OVO Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - Tízéves jubileumi pikniket tart az EB OVO Egyesület a Szabadság téren. A téren már hagyománnyá vált az EB OVO Piknikek megrendezése, most öt év után újra piknikre hívja a közösséget az egyesület, hogy együtt ünnepelje a hatalmas változást, melyet a kutyákért tettünk.

Tíz évvel ezelőtt épp a Szabadság téren kutyázó, állatszerető emberek hozták létre az EB OVO Egyesületet. Hitték, és azóta is hiszik, hogy a kutyák háziasításával elkezdett folyamat még nem ért véget. Munkájuknak köszönhetően a példátlanul szoros ember-eb viszony a személyes életvitel átalakulása után a társadalom képét is átrajzolta.

Ma már nem kérdés, hogy a kutyának az ember mellett a helye, még a városban is. Ez a hit táplálta az egyesület munkáját tíz éven keresztül, és ennek köszönhető a számtalan eredmény, amely a misszió teljesítéséhez vezetett.

A rendezvény fontos célja, hogy a téren jelenleg kutyázó közösségnek alkalmat teremtsen az aktuális kérdések közös megbeszélésére és megoldások keresésére.

Az EB OVO Egyesület tagjai a rendezvényt úgy teszik kutyabaráttá, hogy oda a kutyások és nem kutyások is szívesen érkezzenek.

A PLACC Közösségi Vásár is bekapcsolódik az ünneplésbe: kutyás tematikával várja a kutyabarátokat.

A piknik bevétele a közösségi rendezvény szervezését és az EB OVO Egyesület munkáját támogatja.

Kiadó: EB OVO Egyesület