OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. október 10., csütörtök 07:32

A Lánglovagok Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. október 10., csütörtök (OS) - A Lánglovagok Egyesület internetes tanfolyama közös képviselőknek és lakóknak egyaránt nagy segítséget nyújt.

    Közérthetően, fotókkal és videókkal illusztrálva, gyakorlati példákon keresztül mutatja be a lakóépületek tűzvédelmi szabályait a Lánglovagok Egyesület.

A Társasházak tűzvédelme 2019. e-learning célja, hogy a közös képviselők tisztában legyenek, mi mindenről kell gondoskodniuk, mi mindenre kell gondolniuk egy lakóházban a tűzvédelem kapcsán, a lakók pedig tudják, milyen alapvető tűzvédelmi szabályok betartása szükséges, hogy minél nagyobb biztonságban élhessenek, és tudják, mit kell tenni, ha mégis megtörténik a baj.

A tananyag egyebek között foglalkozik a tűzjelzéssel, a menekülés lehetőségeiről, a tűzvédelmi eszközök, berendezések, egyéb műszaki megoldások használati módjáról és jelöléséről, az ellenőrzési, felülvizsgálati, karbantartási kötelezettségekről. Megtudható, a menekülési útvonalon mit lehet és mit nem lehet elhelyezni, a vagyonvédelmi rácsok hogyan létesíthetők, a tűzoltási felvonulási terület miért is fontos a tűzoltók beavatkozásakor. Kitér a Tűzvédelmi Házirend és a Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyv készítési kötelezettségére. Az egyes témaköröket ellenőrző kérdések zárják.

Az ingyenes online tanfolyam a Lánglovagok Egyesület honlapján két hónapon át érhető el.
     Kiadó: Lánglovagok Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.