OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. október 10., csütörtök 13:10

A Magyar Női Unió Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. október 10., csütörtök (OS) - Vállalkozásfejlesztés innovatív megoldásokkal: A Magyar Női Unió Egyesület (MNU) workshopot rendez az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program CORD projektjének keretében. Az eseményen bemutatásra kerül néhány újszerű vállalkozásfejlesztési szolgáltatás az üzleti tervezés és a mentorálás területéről.

    "Újszerű üzletfejlesztési szolgáltatások női vállalkozóknak" címmel valósítja meg legújabb workshopját a Magyar Női Unió Egyesület Budapesten.
Az eseményen a női vállalkozásokat és a nők foglalkoztatását elősegítő gondolatébresztő, szemléletformáló és tájékoztató előadások egyaránt elhangzanak. Endrődy Csilla szakértő az életpályatervezéstől az üzleti terv elkészítéséig nyújt betekintést elsősorban a női vállalkozókat támogató néhány kérdésbe. Krebsz Zoltán mentor specialista az üzleti mentorálást mutatja be a résztvevőknek előadásában, kihangsúlyozva a szolgáltatás előnyeit a vállalkozók számára. dr. Pócz János, a 3B System Hungary Kft. vezető tanácsadója a cég által indított speciális üzletfejlesztési tevékenységről beszél. A workshop kapcsolatépítési lehetőséggel zárul.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg. Az itt közölt információk nem feltétlenül tükrözik az EU hivatalos álláspontját.

További információ: info@mnunio.hu, +36 30 454 3050

     Kiadó: Magyar Női Unió Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.