OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2019. október 12., szombat 10:52

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 12., szombat (OS) - Vizes vb - Szabadai Viktor feljelentést tett a sorozatos törvénysértések miatt

    Felháborító, hogy a cég a vizes vb után több mint két évvel egyáltalán még létezik. Felháborító, hogy a mai napig titkolják azokat az információkat, amikről a magyar embereknek joguk lenne tudni, például azt, hogy ki mennyiért használhatja az adófizetők pénzéből felépített Duna Arénát. A legfelháborítóbb azonban az, hogy az újabb törvénytelen eljárás miatt kiszabott büntetést is az adófizetőkre terhelték.

A Liberálisok budapesti elnöke ismét felszólította a Bp2017 Kft.-t, hogy ne titkolózzon tovább a magyar emberek kárára, számoljon el a költségekkel, és azzal, hogy miért kell az adófizetőknek napról napra többet fizetni a több mint két éve véget ért vizes vb-re.

Szabadai Viktor sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/szabadaiviktor/videos/809853572750918/

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.