OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. október 13., vasárnap 16:15

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. október 13., vasárnap (OS) - Soproni megint lyukra futott Terézvárosban

    Soproni Tamás négy hónapig tartó, hazugságokra épülő kampánya újabb szintet lépett azzal, hogy ma, a választás napján Facebook-bejegyzésében burkoltan csalással vádolta meg a Fideszt. Az ellenzéki polgármesterjelölt azt állította, hogy az ellenzék legerősebb szavazóköreiben duplán osztották 150 választópolgárnak szavazólapot, ezért ezeket meg kell semmisíteni, s ugyanennyi szavazatszámot le kell majd vonni mindkét jelölttől.
A helyi választási iroda közleményéből azonban kiderül, hogy mindössze nyolc választópolgár kapott rosszul szavazólapot, s közülük három esetében még időben észrevették a szavazatszámlálók a hibát.
Tehát Soproni megint lyukra futott, viszont a balliberális sajtó már egyértelmű csalásról ír. Ezért várjuk Soproni bocsánatkérését, illetve az internetes lapok helyreigazítását.

A Fidesz-KDNP terézvárosi szervezete

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.