OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. október 13., vasárnap 23:33

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. október 13., vasárnap (OS) - Gratulálunk Karácsony Gergelynek, az ellenzék összes polgármesterének és képviselőjének

        A Magyar Liberális Párt gratulációját fejezi ki Karácsony Gergelynek, Budapest új főpolgármesterének és az ellenzék összes megválasztott polgármesterének és képviselőjének.
     Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője azért lépett vissza a főpolgármester-jelöltségtől, Szabadai Viktor budapesti elnök pedig a Belvárosi polgármester-jelöltségtől, hogy az ellenzék együttes erővel legyőzhesse a Fidesz helytartóit. Örülünk, hogy az összefogáshoz csatlakozva mi is részesei lehettünk ennek a győzelemnek.
     Karácsony Gergely és az ellenzéki jelöltek győzelme bebizonyította, hogy a Fidesz hatalma megdönthető, Orbán Viktor illiberális rendszere leváltható. A választók bebizonyították, hogy a NER maffiahálózata helyett fejlődő, modern, európai kistelepüléseken és nagyvárosokban képzelik el a jövőjüket.
     Az ellenzék holnaptól az európai magyar települések megvalósításán fog dolgozni, amíg el nem zavarjuk a Fidesz-kormányt és vissza nem adjuk az országot a magyaroknak. Holnaptól új időszámítás kezdődik, melynek minden egyes perce a 2022-es kormányváltást fogja előkészíteni. Mert együtt véget vethetünk a fideszes kiskirályok hatalmának, akik a választók érdekei helyett kizárólag a saját családi és gazdasági köreiknek a gazdagodását szolgálták. Közösen véget vethetünk a Nemzeti Együttműködés Rendszerének! Az ellenzék holnaptól teljes erővel fog dolgozni ezért.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.