OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2019. október 16., szerda 13:28

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. október 16., szerda (OS) - Európa határa védtelen

    Az olasz határon át szabadon jönnek az illegális bevándorlók. Schengeni engedményekkel ruháztuk fel a személyazonosságukat igazolni nem tudó, nem akaró ismeretlen személyeket. Az új olasz kormány tárt karokkal várja az embercsempészek által utaztatott, ellenőrzés nélkül érkező bevándorlókat, akiknek célja a balkáni útvonalon Nyugat-Európába vezet.
A Frontex és a NATO is képtelen a szerződésekben rábízott feladatokat ellátni.
Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter megmutatta, miként kell védeni Európa tengeri határait. Az új olasz kormány azonban szolgai módon szállítja a gazdasági bevándorlókat a balliberális pártok megrendelésére. Előre számítanak az Uniótól az ország vészes adósságának kompenzálására. Szellemi honvédőinkkel egyetemben tiltakozunk, melynek módja szokásos hírközléseinkben keresendő.

CÖF-CÖKA vezetősége

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.