OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. október 18., péntek 14:43

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 18., péntek (OS) - A Kossuth-díjas Csík Zenekar az élelmiszerbiztonságért kampányol

    A Csík Zenekar és Vecsei H. Miklós novemberben három ingyenes koncerttel is készül, Szolnokon, Szekszárdon és Budapesten. A rendezvényekre mintegy 6000 középiskolai tanuló kapott meghívást, akik a koncert szünetében a tudatos vásárlást népszerűsítő kvíz játékot is játszhatnak.

Lackfi János író, költő egy novellával is hozzájárult a produkcióhoz, amit – illusztrált könyv formájában – elsőként a koncerteken résztvevő fiatalok vehetnek majd kézbe.
A kampány résztvevőivel rövid, beszélgetős videók is készülnek, melyek a tudatos vásárlás és az élelmiszerbiztonság témáit járják körül személyes tapasztalatok, élmények alapján. A videókat az érdeklődők a Nébih YouTube csatornáján és Facebook felületein követhetik.

A Nébih szemléletformáló tevékenységéről
A Nébih már korábban is kitűnt azzal a hivatalok sorából, hogy komoly hangsúlyt fektet a vásárlókkal való kapcsolattartásra, a tanácsadásra, szemléletformálásra.  
A weboldalakon létrehozott, folyamatosan bővülő tudásbázisok, a szemléletformáló programok és a hozzájuk kapcsolódó közösségi médiás kampányoldalak, a "Nébih mondja" YouTube csatorna, a különböző rendezvények, és ismeretterjesztő kiadványok széles körű terjesztése mind-mind azt szolgálják, hogy a tudatos vásárlás, és az élelmiszerbiztonság rendkívül fontos szempontjai megjelenjenek a vásárlók döntési folyamatában.

     Kiadó: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.