OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. október 27., vasárnap 12:22

Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet közleménye
    Budapest, 2019. október 27., vasárnap (OS) - Bérkihívást indít az Egységes Tűzoltó Szakszervezet

    Szakszervezetünk "Bér challenge" elnevezéssel kampányt indított. Facebook posztokban várjuk a civil szféra összevethető szegmenseiben kínált kezdő béreket és juttatásokat.

Célunk a figyelemfelhívás mellett, hogy egy társadalmi átlag kezdő fizetést tudjuk meghatározni a beavatkozást végző, vonulós Tűzoltóknak. A jelenlegi bérhelyzetről információk honlapunkon www.etsz.hu-n megtekinthető.

Az összegyűjtött információkkal szeretnénk segíteni a döntéshozók munkáját mit lehet, vagy kell tekinteni a Tűzoltó bér tekintetében kiindulási alapnak, illetve milyen összegű juttatás állna arányban a Tűzoltókkal szemben támasztott kifogástalan életvitel, egészségi, pszichikai és fizikai követelmények, egyes alapvető jogainak korlátozásai, esetleg a szolgálati viszonya fennállása alatt tudta és beleegyezése nélküli ellenőrzésekkel (megbízhatósági vizsgálat).

     Kiadó: Egységes Tűzoltó Szakszervezet

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.