2019. november 18. hétfő

2019. október 31., csütörtök 17:07

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2019. október 31., csütörtök (OS) - A FIVOSZ 11. alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. A díjra a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők 2019. november 8-ig. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos média megjelenéssel és előadói felkéréssel is jár.

November közepén rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier&Üzleti Showt, amelynek záróeseményeként hagyományosan átadják az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2019-ben immáron tizenegyedik alkalommal hirdeti meg a djat, melyet az elmúlt években kiváló vállalkozók vehették át, akikre azóta is méltán lehet büszke az egész ország. A fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díjára a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők.

"A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azokat a vállalkozókat jutalmazzuk, akik fiatal koruk ellenére is sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos média megjelenéssel és előadói felkéréssel is jár" - mondta Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke.

A nevezési határidő 2019. november 8., a pályamunkákat a FIVOSZ e-mail címére várják. Bővebb információ: https://fivosz.hu/ki-lesz-az-ev-fiatal-vallalkozoja-dij-nyertese-2019-ben-jelentkezz/

Kiadó: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége