OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 29. péntek
Ismertető


2019. november 4., hétfő 15:49

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 4., hétfő (OS) - DK: Súlyos problémák a MÁV-nál - Az állam képtelen megoldani a szolgáltatások normális működtetését

        Sok fennakadással indult a hétfő reggel a MÁV-nál. Több vonalon jeleztek késéseket, a jegykiadó rendszer és a MÁV applikációja már kora hajnalban összeomlott, így a jegyvásárlás se volt problémamentes.

A Demokratikus Koalíció többször felhívta a figyelmet: az állam mára jóformán képtelen megoldani a szolgáltatások zökkenőmentes működtetését. A vasút, a posta, a kormányablakok kritikán alul teljesítenek, az elbocsátott alkalmazottak, a pénzhiány és a fejetlenség pedig tovább rontja a helyzetet. Mi, európai magyarok végleg le akarunk számolni a bosszantó tehetetlenkedéssel, az állami kézben lévő szolgáltatásoknál uralkodó káosszal, és silány minőséggel. A magyarok is megérdemlik az európai színvonalú közlekedést és egyéb szolgáltatásokat!

Barkóczi Balázs
Szóvivő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.