2019. november 18. hétfő

2019. november 4., hétfő 15:49

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 4., hétfő (OS) - DK: Súlyos problémák a MÁV-nál - Az állam képtelen megoldani a szolgáltatások normális működtetését

Sok fennakadással indult a hétfő reggel a MÁV-nál. Több vonalon jeleztek késéseket, a jegykiadó rendszer és a MÁV applikációja már kora hajnalban összeomlott, így a jegyvásárlás se volt problémamentes.

A Demokratikus Koalíció többször felhívta a figyelmet: az állam mára jóformán képtelen megoldani a szolgáltatások zökkenőmentes működtetését. A vasút, a posta, a kormányablakok kritikán alul teljesítenek, az elbocsátott alkalmazottak, a pénzhiány és a fejetlenség pedig tovább rontja a helyzetet. Mi, európai magyarok végleg le akarunk számolni a bosszantó tehetetlenkedéssel, az állami kézben lévő szolgáltatásoknál uralkodó káosszal, és silány minőséggel. A magyarok is megérdemlik az európai színvonalú közlekedést és egyéb szolgáltatásokat!

Barkóczi Balázs
Szóvivő