OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 29. péntek
Ismertető


2019. november 5., kedd 08:14

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - DK: A Fidesz ellenzéke betartja a választási ígéreteket Erzsébetvárosban is!

    Az október 13-i választást követően megkezdődtek az átadás-átvételi procedúrák és az átvilágítás Erzsébetvárosban is. Első lépésként haladéktalanul felfüggesztették a kilakoltatásokat a kerületben, Niedermüller Péter polgármester pedig a köztisztaság és biztonság kérdéséről tárgyalásokba kezdett kerületi rendőrkapitányság vezetőjével és az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság vezetőjével.
A Demokratikus Koalíció garantálja, hogy a Fidesz ellenzéke betartja a választási ígéreteket Erzsébetvárosban is. Az új polgármester eddigi intézkedései is azt mutatják, hogy a VII. kerületben komoly változások kezdődnek. Ugyanígy fogjuk megoldani a Bulinegyed problémáját is, amire a Fidesz kilenc évig folyamatosan rá sem hederített. Az új önkormányzat és az új polgármester a lakókkal együtt gondolkozva teszi élhetővé Erzsébetvárost a következő időszakban, és garantálja, hogy haladéktalanul átvilágítja az előző testület szerződéseit és rendet tesz a kerületben.

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.