OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 29. péntek
Ismertető


2019. november 5., kedd 08:27

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - Az LMP üdvözli a Fővárosi Közgyűlés megalakulását -

    Gratulálunk a Közgyűlés tagjainak, egyúttal örömünket fejezzük ki, hogy a főpolgármester már az első ülésen benyújtja az LMP klímavészhelyzet kihirdetéséről szóló javaslatát.

Az LMP üdvözli a Fővárosi Közgyűlés megalakulását, egyben gratulál a Közgyűlés megválasztott képviselőinek. Politikai közösségünk is része volt annak a teljeskörű budapesti együttműködésnek, amelynek a választók többsége bizalmat szavazott, ezért budapesti önkormányzati képviselőink, az LMP vezetése, szakértőink is azon fognak dolgozni, hogy az elkövetkező öt évben Budapesten valóban új korszak kezdődjön: mi egy zöld, környezetbarát, a fenntarthatósági elveknek megfelelő városért fogunk dolgozni.

Éppen ezért külön üdvözöljük, hogy a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén Karácsony Gergely főpolgármester az LMP javaslatát terjeszti a plénum elé: a klímavészhelyzet kihirdetése Budapesten nem csupán szimbolikus, hanem az egyik és legsürgetőbb lépés ahhoz, hogy Budapest valóban zöld és környezetbarát település legyen. Éljenek a fák!

Kendernay János,
az LMP társelnöke

Kanász-Nagy Máté,
az Országos Elnökség titkára

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.