OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. november 5., kedd 10:19

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - Gyárlátogatás újragondolva - 12-18 éves diákok számára nyújt bepillantást a legkülönfélébb szakmákba a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány és az iroda-, vagy telephely-látogatásokat és hivatásukat is bemutató, a programhoz a felelősségvállalás jegyében csatlakozó munkahelyi közösségek együttműködése.

    A korábbi évek nagysikerű, középiskolás és felső tagozatos diákok továbbtanulását, pályaválasztását segítő Messzehangzó Témanapok c. eseménysorozat Nyitott Irodák néven folytatódik. A program során a hazánkban (is) tevékenykedő kkv-k, multinacionális vállalatok - kapcsolódva az EMMI által az iskolák számára meghirdetett témahetekhez - székhelyükön interaktív módon, közérthetően, testközelből mutatják be tevékenységüket diákcsoportok számára. Az elmúlt időszakban több mint 150 fiatal tett látogatást különféle cégeknél - multinacionális médiakommunikációs-cégcsoport irodájában, navigációs rendszereket gyártó vállalat fejlesztői központjában, szerves hulladék újrahasznosításával foglalkozó magyar vállalatnál, távoktatással foglalkozó kisvállalkozásnál. A program célja, hogy a továbbtanulás és pályaválasztás előtt álló korosztály közvetlen benyomásokat szerezzen a munka világából és minél több szakma képviselőinek hétköznapjaival ismerkedjen meg. A személyes tapasztalatszerzés segíti a diákokat jövőjük tervezésében, a vállalkozásoknak pedig lehetőséget kínál a közeljövő munkavállalói számára történő bemutatkozásra.
A programsorozatra várjuk további cégek csatlakozását. messzehangzo.hu
    
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.