OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 29. péntek
Ismertető


2019. november 5., kedd 13:40

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - DK: Budapest újra az emberek városa lesz - Újraszervezzük Budapest kulturális életét!

    A Fővárosi Közgyűlés főpolgármester-helyettessé választotta Gy. Németh Erzsébetet, a Demokratikus Koalíció politikusát. Gy. Németh Erzsébet a humánügyekért felelős főpolgármester-helyettesként a kultúrát, az oktatást, idősellátást, fogyatékosügyet, ifjúságpolitikát, sportot és turisztikát fogja felügyelni.

A Demokratikus Koalíció számára mindig fontos cél volt egy európai főváros megteremtése. Gy. Németh Erzsébet egy olyan emberi léptékű, pezsgő, szabad kulturális élettel bíró várost fog építeni, amilyen ez a Budapest mindig is volt a korábbiakban. Egy város nem csupán tömegközlekedésből, utakból és csatornahálózatból áll, hanem lakói tartják össze és határozzák meg arculatát. Ezeket a lakókat, az európai magyarokat képviseli a frissen megválasztott főpolgármester-helyettes is.

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.