OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 29. péntek
Ismertető


2019. november 5., kedd 14:28

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - Fejezze be a korrupt ellenzék Budapest szétlopását!

    Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) budapesti szervezete elítéli azt a pénzosztást, amelyet az újonnan megválasztott ellenzéki polgármesterek és képviselők végeznek a főváros kerületeiben.

Több kerületben már a testület alakuló ülésének első napirendi pontjaként tárgyaltak az önkormányzati képviselők bérének drasztikus emeléséről, továbbá bizottsági pozíciók egymás közti felosztásáról.

Még csak három hét telt el az önkormányzati választások óta, de az ellenzék máris bizonyította, hogy csak a hatalom és a pénz érdekli: közösen összefogva kezdték el elosztani egymásközt a pénzeket. Teljesen ellentétesen cselekszenek mindazzal, amivel a kampányidőszakban vakították a választókat, ezért kérjük a képviselői bérek drasztikus emelésének szükségességének magyarázatát!

Az ellenzék ne élje fel a budapesti fiatalok jövőjét! Fejezzék be egymás zsebeinek tömködését és ne korlátozzák a sajtószabadságot!

IKSZ Budapest

     Kiadó: Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.