OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 3. szerda
Ismertető


2019. november 5., kedd 15:06

A Terrorelhárítási Központ közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - A Terrorelhárítási Központ (TEK) közleménye

    A belügyminiszter kijelölése alapján a Terrorelhárítási Központ látja el a személyvédelmi feladatokat a 2019. november 7-én Budapestre utazó kiemelten védett személy, Recep Tayyip Erdogan, a Török Köztársaság elnöke látogatása során.

A nemzetközileg védett személy biztosítása érdekében a TEK a szükséges személy- és létesítményvédelmi intézkedéseket életbe lépteti és ezeket a látogatás végéig fenntartja.

A TEK felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a kiemelten védett személy budapesti tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor.

A korlátozásokkal érintett útvonalak listája és a tájékozódást segítő információs térkép a Rendőrség honlapjáról (http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorlatozas-budapesten-158) letölthető.

Az útvonal-korlátozásokat a hatóságok csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket.
Az esetlegesen előforduló kényelmetlenségek miatt a közlekedők megértését és türelmét kérjük.

     Terrorelhárítási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.