OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 3. szerda
Ismertető


2019. november 5., kedd 15:07

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - Új időszámítás kezdődik Budapesten

    Gratulálunk Karácsony Gergely főpolgármesternek, helyetteseinek és a Fővárosi Közgyűlés újonnan megválasztott tagjainak, akikkel új időszámítás kezdődik a budapesti városvezetésben. A közgyűlés már az első ülésen olyan döntéseket hozott meg, amelyek azt mutatják, a testület a kormány önkényesen kijelölt céljai helyett végre tényleg a budapesti polgárok érdekét kívánja szolgálni.

Több olyan előterjesztést is megszavazott a közgyűlés, amely egybevág Sermer Ádám, a Liberálisok korábbi főpolgármester-jelöltjének Polgári Budapest című programjával. Sermer azután lépett vissza Karácsony Gergelyre javára, hogy megállapodtak, az összellenzéki jelölt a Liberálisok célkitűzéseit is képviselni fogja győzelme esetén. Ilyen célkitűzés volt többek között az, hogy a civil szervezetek javaslatai alapján átláthatóvá kell tenni a főváros gazdálkodását a korrupció visszaszorítása érdekében. A Római-part árvíz-védelméről úgy kell gondoskodni, hogy az ne sodorja veszélybe a Duna-parti fákat. Ugyanígy meg kell védeni a Városliget természeti értékeit is. De a Liberálisok is küzdöttek a “rabszolgatörvény" életbe lépése ellen. Örülünk neki, hogy ezekben az ügyekben már az első testületi ülés után várhatóak változások.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.