OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 3. szerda
Ismertető


2019. november 5., kedd 16:41

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - Megtartotta soros ülését a Külhoni Magyar Oktatási Tanács

    A Külhoni Magyar Oktatási Tanács ülésének résztvevői egybehangzóan köszönetüket fejezték ki a magyar Kormány által nyújtott sokrétű támogatásért, egyebek mellett a tanulói, hallgatói és oktatói ösztöndíjakon,  a pedagógusszervezetek működtetésének, az általuk szervezett konferenciáknak, továbbképzéseknek, versenyeknek, táboroknak a támogatásán, a magyar nyelvű tankönyvek biztosításán keresztül nyújtott segítségért.

A 2013 óta működő KMOT-ot a Kormány annak érdekében hozta létre, hogy a külhoni magyar tannyelvű nevelés-oktatás területén elősegítse a határon túli magyarság anyanyelvű iskolahálózatának és intézményrendszerének építését, megerősítését és megtartását az egyetemes magyar oktatási rendszerben, az egységes Kárpát-medencei oktatási térben.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.