2019. november 18. hétfő

2019. november 6., szerda 11:31

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. november 6., szerda (OS) - A ló néz, a csikó lát, Borkainak viszlát

Borkai Zsolt lemondása után a többi, jobb esetben csak bort ivó és vizet prédikáló álkeresztény, korrupt fideszes politikus is követhetné az egykori győri polgármester példáját.

Az MSZP szerint azonban a Borkai-ügy nem állhat meg a korrupt politikus háttérbe vonulásánál, ki kell vizsgálni az ellene felhozott vádakat annak érdekében, hogy kiderüljön, hogy a regnálása alatt valóban milliárdokat lopott-e el a városától és a győriektől. Ha Borkai bűnös, akkor nem úszhatja meg a felelősségre vonást azzal, hogy egyszerűen lemondott a polgármesterségről.

Az egykori városvezető szégyent hozott Győrre, ezért a távozása kevés. A város lakóinak lehetőséget kell adni arra, hogy véglegesen lezárják a Borkai nevével fémjelzett időszakot. Tiszta helyzetet kell teremteni a városban, ezért a képviselő-testületnek is le kell mondania és új önkormányzati választást kell tartani Győrben.

MSZP

Kiadó: MSZP Országos Központ