OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. november 6., szerda 18:12

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye
    Budapest, 2019. november 6., szerda (OS) - Martonyi János volt külügyminiszter, Navracsics Tibor uniós biztos és Patyi András kúriai bíró, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem volt rektora is elismerést vehetett át az intézmény ünnepi szenátusi ülésén. A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából tartott rendezvényen PhD- és habilitált doktorokat is avattak.

    Az eseményen 7 habilitált doktor és 23 PhD doktor avatására, valamint egyetemi címek és elismerések átadására került sor. Az ünnepségen 24-en vehettek át elismerést a Nemzeti Közszolgálati Egyetemért végzett munkájukért. Az intézmény Szenátusának döntése alapján címzetes egyetemi tanári címet kapott Navracsics Tibor uniós biztos, egyetemi docens, az NKE óraadója, akinek az elméleti és szakmai gyakorlati tapasztalataira épülő oktatási tevékenységét az Egyetem kiemelt értékűnek tekinti. Tiszteletbeli doktori címet vehetett át az ünnepségen Martonyi János volt külügyminiszter, a nemzetközi magánjog, a nemzetközi gazdasági kapcsolatok és az európai jog kiemelkedő szaktekintélye, aki miniszterként jelentősen segítette az intézmény külkapcsolatainak erősítését. Szintén tiszteletbeli doktori cím elismerésben részesült Patyi András egyetemi tanár, kúriai bíró, aki volt rektorként kiemelkedő szerepet játszott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem alapításában, fejlesztésében és működési feltételeinek megszilárdításában.
     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.