OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. november 7., csütörtök 15:56

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. november 7., csütörtök (OS) - A bevándorláspártiaknak nem lenne ellenére egy minden eddiginél nagyobb migrációs hullám - Reagálás az Erdogan-látogatásról szóló ellenzéki nyilatkozatokra

    Törökország kulcsfontosságú a migráció megfékezésében, saját területén több mint hárommillió bevándorló átmeneti elhelyezését és ellátását biztosítja. Sem Európa, sem Magyarország nem teheti meg, hogy nem törekszik kiegyensúlyozott kapcsolatra Törökországgal, mert annak minden eddiginél súlyosabb migrációs hullám lehet az ára. Ha a törökök Európa felé nyitják meg a kapukat a migránsok előtt, akkor a magyar határnál több százezres tömegek jelenhetnek meg. Gyurcsányéknak és a többi bevándorláspártinak persze nem lenne ellenére egy minden eddiginél nagyobb migrációs hullám, hiszen ők minél több bevándorlót akarnak Európába, ezért tiltakoznak hangosan a török elnök látogatása ellen is.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
    
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.