OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2019. november 7., csütörtök 15:56

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 7., csütörtök (OS) - DK: Borkai még most sem képes meghallani a győriek hangját

    Borkai Zsolt polgármesteri regnálása éppen olyan dicstelenül ér véget, mint amilyen gyalázatos volt addig, amíg tartott. Borkai a győri közgyűlés alakuló ülésén biztonsági őröket állított az ülésterem bejáratához, így akadályozva meg, hogy a győriek részt vehessenek a "nyílt" alakuló ülésen, míg ő maga gyáván egy hátsó ajtón sunnyogott be az ülésterembe. Az emberek ezt nem hagyják, kintről még mindig zúg a "Mondjon le!" és a "Menjünk be!"

Mi, európai magyarok felszólítjuk a becstelen, korrupt és gyáva Borkai Zsoltot, hogy vessen véget ennek a dicstelen színjátéknak! Ez minden győri és minden demokrata, köztársaságpárti polgár érdeke!

Glázer Tímea
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.