OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. november 7., csütörtök 16:14

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének közleménye
    Budapest, 2019. november 7., csütörtök (OS) - A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége 2019 novemberében 19. alkalommal rendezi meg a távhőszektor aktualitásairól szóló Távhőszolgáltatási Szakmai Napokat, az esemény első napján pedig a III. TávHősök Viadalát, a távfűtésszerelők versenyét.

    A MaTáSzSz 2019. évi kétnapos őszi szakmai konferenciájának ezúttal Kecskemét városa ad otthont. A rendezvényen a távhőszektor szereplői közösen keresik a válaszokat a szektort érintő aktuális kérdésekre, a távhő jövőjével, lehetőségeivel, az innováció szerepével kapcsolatos kihívásokra. A konferencia kiemelt szakmai témája az innovatív megoldásokra, ezek alkalmazási lehetőségeire fókuszál. A Szövetség egyik legfőbb célja a távhő további "zöldítése" a települési levegőtisztaság javítása és a globális klímavédelem fokozása érdekében. A konferencia lehetőséget biztosít a Szövetség tagvállalatainak és támogatóinak arra, hogy bemutassák legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat.

A novemberi III. TávHősök Viadala távfűtésszerelő versenyen, amelynek ezúttal a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. a házigazdája, 9 csapat méri össze tudását és száll versenybe, hogy egy évre megszerezze a legjobb csapatnak járó Vándordíjat. A verseny célja, hogy a legkiválóbb gyakorlati szakembereket előtérbe helyezve megőrizzük a hagyományos szakmai értékeket, egyben ösztönözzük az összefogás általi fejlődést, a szakmai és emberi kapcsolatok mélyítését, új ismeretek és a legjobb szakmai gyakorlatok bemutatását.

     Kiadó: Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.