OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 19. kedd
Ismertető


2019. november 8., péntek 11:25

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. november 8., péntek (OS) - Kabát riadó a Centerkében

        A nélkülöző családokat jó minőségű, meleg gyermek és felnőtt téli kabátok várják nyitvatartási időben a Centerke Adományozó Központban. Sokan nem tudják megvásárolni a meleget adó ruhákat, számukra óriási segítség a támogatás. A Mátrix Közhasznú Alapítvány működteti a térség legjelentősebb adományozó helyét, ahol a következő kedden és pénteken téli ruházaté a főszerep. Az adományt kérők mellett szeretettel fogadják az adományozókat, támogatók érkezését is, hiszen a Centerke adok - kapok központ a közösség ereje révén ilyen sikeres.
     Közös küzdelem a szegénység ellen!
Rácz Anett alapítványi elnöke elmondta, hogy a "Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak, a kabátok és meleg ruhák sok száz ember számára segítik elő az életszínvonal megtartását, ezáltal az esélyt a leszakadás leküzdésére". A jótékonysági szervezet a www.matrixalapitvany.hu és a www.centerke.hu felületen folyamatosan várja segítők, támogatók, önkéntesek, partner szervezetek jelentkezését, hiszen közösen még több jót tehetünk. A legapróbb hozzájárulás is óriási segítség!
     Kép: www.centerke.hu/centerke-adomany-ruha.jpg

Sajtókapcsolat:
Rácz Anett alapítványi elnök
+36209298181


     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.