OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 9. vasárnap
Ismertető


2019. november 8., péntek 14:31

A Levesbe az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2019. november 8., péntek (OS) - Ügyes húzással szabotálta Ecsenyi, hogy Erdogán legközelebb is Pestre jöjjön; disznóhússal szentségtelenítette meg a Gül Babá oszmán megszállási emlékművet.

    Tegnap Erdogán látogatása után a Gül Baba oszmán megszállási emlékművet disznóhússal dobta meg Ecsenyi Áron (az új nevén: Le az Adók 75%-ával Párt elnöke), ugyanis Erdogán számára tisztátalannak számító állat megszentségteleníti a Magyarország végzetét jelentő helyet.
A demonstráció célja az volt, hogy egy ilyen véreskezű "nímand despota ne csináljon többet sétáló Budapestet a fővárosunkból, ne érezze zarándokhelynek se ő se senki más azt, ami számunkra egy nagyon szomorú emlék.".
*A piacpárti párt elnöke amúgy heves érzelmeket kavart a hazai anarchokommunisták körében, akik nem sokkal előtte megtámadták Ecsenyit. Az Erdogán látogatását biztosító rendőröknek kellett szétválasztani őket.
Kép: https://www.facebook.com/aron.ecsenyi/posts/3290844467656537

     Kiadó: Levesbe az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.