2019. november 18. hétfő

2019. november 8., péntek 14:32

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 8., péntek (OS) - DK: Megvédjük az uniós zászlót Újpesten is!

Wintermantel Zsolt, Újpest volt, fideszes polgármestere erősen nemtetszését fejezte ki az újpesti városházára kirakott európai uniós zászló miatt. A Demokratikus Koalíció megvédi az uniós zászlót és felszólítja Wintermantel Zsoltot, fejezze be a feszültségkeltést. Az uniós zászlónak minden középületen helye van, és ha rajtunk, európai magyarokon múlik, akkor az Országházon is lobogni fog. Lehet, hogy a fideszeseknek csak a látszatnemzetieskedés fontos, mi azonban nem felejtjük el, hogy Európa az otthonunk!

Varju László
Budapest 11-es számú egyéni választókerület, Újpest-Angyalföld egyéni országgyűlési képviselője
DK

Kiadó: Demokratikus Koalíció