OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 5. péntek
Ismertető


2019. november 8., péntek 18:13

Az Agrárminisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. november 8., péntek (OS) - Több forrás keretében is támogatják a halágazatot - A Vidékfejlesztési Program és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program több intézkedése is összhangban van a Bakony Expo céljaival, tematikájával - hangsúlyozta Viski József vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár Veszprémben a Bakony Expo megnyitóján.

    Hatodik alkalommal rendezik meg november 8-10.között a Bakony Expo-t, melynek kiemelt alapanyaga idén a hal lesz. A látogatók megismerkedhetnek a tájegységre jellemző gasztronómiai és népi kulturális hagyományokkal, és a helyi konyhával kapcsolatos témák is terítékre kerülnek. A bakonyi ízek vásárán a Veszprém megyei és helyi őstermelők kínálják termékeiket, a nézelődők mesterségeket és szerszámokat ismerhetnek meg. Az eseményen kiemelt nemzeti értékeink és hungarikumaink bemutatása kerülnek. A rendezvény célja többek között a Bakony vidék kulturális örökségének ápolása és továbbadása a programok sokszínűségén keresztül.
     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.