OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 11. kedd
Ismertető


2019. november 9., szombat 16:55

A Magyar Iszlám Közösség közleménye
    Budapest, 2019. november 9., szombat (OS) - Az elmúlt napok történéseiből

    Istennek hála, a Közösség elnöke, aki történész-kutató is egyben átadhatta a könyvét Orbán Viktor Miniszterelnöknek, és annak török fordítását Recep Tayyip Erdogan Elnök Uraknak, mely az Első Világháborúban harcolt magyar katonáknak állít emléket, akik a török frontokon szolgáltak, valamint adatokat közöl az akkori idők magyar diplomatáiról Törökországban. (Az Oszmán Birodalommal a Nagy Háborúban címűt.) Ezen kívül a Zuglói Család-és Gyermekjóléti Központ oklevelét is átvettük, mely a kiváló szakmai együttműködésért díjazta a Magyar Iszlám Közösséget. Megemlékezhettünk ünnepélyes koszorúzással és fohászkodással Germanus Gyula sírjánál, halálának negyvenedik évfordulójáról.

     Kiadó: Magyar Iszlám Közösség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.