OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. november 10., vasárnap 08:00

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 10., vasárnap (OS) - DK: Az átláthatóság jegyében nyilvánossá tesszük Czeglédy Csaba szerződését

    A Demokratikus Koalíció mindig is fontosnak tartotta az átláthatóságot és a tisztaságot. Eszerint jártunk el akkor, mikor nyilvánosságra hoztuk kampányköltéseink elszámolását, és így járunk el most is, amikor a Fidesz kormány által koncepciós perekbe fogott, és a Fidesz és lakájmédiája ellen több száz pert megnyert Czeglédy Csaba önkormányzati szerződéseit tárjuk a nyilvánosság elé. Mi büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan elszánt és tapasztalt jogász fogadta el felkérésünket a volt fideszes önkormányzatok átvilágítására és a korrupciógyanús ügyek feltárására, mint Czeglédy Csaba.

Czeglédy Csaba Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatával kötött ügyvédi megbízási szerződése az alábbi linken érhető el:
https://www.erzsebetvaros.hu/nyilvanossag/uvegzseb-2015.-januar-01-tol-118

Niedermüller Péter
Erzsébetváros polgármestere

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.