OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. november 11., hétfő 11:52

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 11., hétfő (OS) - DK: Ahogy ígértük: megállítjuk a pazarlást, és átláthatóvá tesszük az önkormányzatok működését!

    Az Orbán-rendszer felelőseinek számonkérése nem csak az ellenzék, de az egész ország érdeke. Kollégáimmal ezért tartjuk fontosnak, hogy az önkormányzat honlapján a közeljövőben nyilvánosságra hozzuk az elmúlt évek önkormányzati szerződéseit. Tegnap már fel is töltöttük azt a jogi szerződést, amiből kiderül: 2018 januárjától 2019 októberéig a fideszes önkormányzat összesen 260 millió forintot fizetett ki egy ügyvédi irodának az önkormányzat ügyeinek képviseletére.

Az ellenzéki önkormányzatok kapcsán folyamatosan pazarlásról papoló Fidesz tehát maga szórta számolatlanul a százmilliókat a baráti cégeknek és irodáknak. Mi, ahogy ígértük, megállítjuk a pazarlást és átláthatóvá tesszük az önkormányzatok működését! Ebben lesz segítségünkre dr. Czeglédy Csaba ügyvéd is.

Niedermüller Péter
Erzsébetváros polgármestere

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.