OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. november 13., szerda 14:23

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. november 13., szerda (OS) - Kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára

        A sikeres önkormányzati választások megmutatták, hogy jó úton jártunk, amikor azt gondoltuk, hogy az ellenzéknek közösen, együttműködve kell szembeszállnia a NER helytartóival. Az eredményekből egyértelműen következik, hogy folytatnunk kell a közös munkát.
     A 2022-es sikeres kormányváltás érdekében a demokratikus ellenzéki pártoknak erőiket, képességeiket összeadva kell felkészülniük erre az embert próbáló megmérettetésre.
     Ehhez elengedhetetlen, hogy mindenki önzetlenül ajánlja fel a demokratikus közösség számára azokat a javakat, lehetőségeket, amelyekkel segíteni tudja a sikeres együttműködést, a közös munkát.
     Ezért most egy kezdeményezéssel élünk: kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára. Otthont adunk közéleti kluboknak, ellenzéki műhelyeknek.
     Kihasználva, a Magyar Szocialista Párt infrastrukturális lehetőségeit, felajánljuk az összellenzéki együttműködés javára azokat az irodáinkat, amelyek előválasztási központok lehetnek.
     Lehetőséget biztosítunk arra, hogy közös rendezvényeket tartva szorosabbra fűzzük kapcsolatainkat egymással, és a civil közösségekkel.

Tóth Bertalan
az MSZP elnök-frakcióvezetője

Molnár Zsolt
az MSZP pártigazgatója


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.