OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. november 13., szerda 15:22

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. november 13., szerda (OS) - Kövérék először a szabad sajtót kényszerítették karámba, most az ellenzéki képviselőkön a sor

    Kövér és a Fidesz nem bírta lenyelni a gyalázatos rabszolgatörvény elleni összellenzéki fellépést, a bosszú először statáriális eljárásokban és büntetésekben, most pedig a képviselők jogkorlátozásban ölt testet.

Pedig az önkormányzati választásokon elszenvedett súlyos vereséget követően még arról szóltak a hírek, hogy az állampárt önvizsgálatot tart, visszább vesz az "arcából", de ez a törvényjavaslat azt bizonyítja, hogy a Fidesz semmit nem tanult.

Ha máshonnan nem, a magyar történelemből tudhatnák, hogy antidemokratikus kormányzásra és hatalomgyakorlásra csak kemény válaszok születhetnek, így a választók közel felének képviseletét ellátó politikusok jogainak korlátozására is megfelelő válasz fog érkezni.

Az MSZP minden szigorító változást elfogadhatatlan tart, amely tovább korlátozza a képviselők szabad véleménynyilvánítását és a végrehajtó hatalmat ellenőrző jogosítványait, és a közös fellépés érdekében készen áll a többi ellenzéki erővel való egyeztetésre.

Tóth Bertalan
az MSZP elnök-frakcióvezetője
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.