OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. november 14., csütörtök 17:54

JAVÍTÁS - A Fidesz közleménye
    

        Budapest, 2019. november 14., csütörtök (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 17:21 órakor kiadott, A Fidesz közleménye című anyagunk címe helyesen:  A bevándorláspártiak folytatják a magyar  b i z t o s j e l ö l t  elleni támadást

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

JAVÍTOTT VÁLTOZAT - A Fidesz közleménye
     Budapest, 2019. november 14., csütörtök (OS) - A bevándorláspártiak folytatják a magyar biztosjelölt elleni támadást
Várhelyi Olivér mai EP-szakbizottsági meghallgatása egyértelművé tette, hogy nem szakmai, hanem politikai támadás zajlik a magyar biztosjelölt ellen. Ugyanazok a bevándorláspártiak támadják a magyar biztosjelöltet, akik eddig támadták a magyar bevándorláspolitikát. Lehangoló látni a magyar ellenzéki európai parlamenti képviselők agresszív és példátlan áskálódását a magyar jelöltek - korábban Trócsányi László, majd Várhelyi Olivér - ellen. Gyurcsányné, a momentumos Cseh Katalin, a szocialista Ujhelyi István, a jobbikos Gyöngyösi Márton a többi bevándorláspártival együtt mindent megtesznek, hogy a magyar jelölt kinevezését megakadályozzák, ezúttal sem a magyar érdekeket képviselik.  

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.