OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. november 15., péntek 10:11

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. november 15., péntek (OS) - Valójában mindenkit büntet a kormány a megtorló politikájával - elfogadhatatlan a múzeumi támogatási döntés

        Kegyetlenül megtorolta a kormány az ellenzéki győzelmeket a renitens városok múzeumain is. Ugyanazt az undorító kettős mércét alkalmazza a Fidesz a múzeumi pályázatok során, mint azt a nemzeti- és történelmi emlékhelyeink kapcsán már megtapasztalhattuk tőlük. Emlékezetes: a minisztériumok budai Várba költöztetésére 200 milliárd forintot irányzott elő a Nemzeti Hauszmann Terv. Ezt annak idején L. Simon László elképesztő cinizmussal így kommentálta: "sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni". Orbán Viktorét - a sokmilliárdos dolgozószobájával - egész biztosan. Csakhogy a döbbenetes urizálás közepette, számos történelmi emlékhelyünk vegetál a neki csepegtetett szegényes forrásokból.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.