OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. november 15., péntek 16:03

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2019. november 15., péntek (OS) - Az LMP társelnöke és frakcióvezetője részt vettek a Magyar Állandó Értekezlet ülésén -

    Az LMP képviseletében a párt társelnöke és frakcióvezetője vett részt a MÁÉRT mai ülésén. Kendernay János felszólalásában többek között hangsúlyozta annak az európai polgári kezdeményezésnek a fontosságát, amely a nemzeti régiók védelmét szolgálja Európában, illetve gratulált Kelemen Hunor államfőjelöltnek a romániai elnökválasztáson elért eredményéért.

Az LMP társelnöke külön kiemelte, hogy a Kárpát-medence ökológiai fennmaradásáért és a fenntarthatóságért is közös felelősséget kell vállalnunk. A fenntarthatóság nemcsak a Kárpát-medence természeti kincseinek megőrzéséről szól, hanem mindazokról az értékekről, amelyeket önazonosságunk megőrzése és erősítése érdekében kötelességünk óvni és gondozni. Politikai közösségünk nevében Kendernay János aláhúzta: felelősséget vállalunk a Kárpát-medence ökológiai egyensúly megteremtésének határokon átívelő közös ügyében.

LMP Sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.