OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. november 15., péntek 18:11

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. november 15., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: MI, HATVAN-NYOLCEZREN

    Ennyien ültünk az ezüst ékszerdoboz lelátóján, Európa legszebb stadionjának avatásán, mi, magyarok. Senki nem kérdezte a szomszédjától, hogy bal- vagy jobboldali e, szerettük egymást, jó volt együtt lenni., szurkolni fiainknak.
A 68-as szám legyen egy új korszak kezdete, ikonikus szám hazánk történetében, legyen a nemzet kovásza. Ne minősítsünk, sértegessünk senkit! Szűnjön meg a kommunistázás, a nácizás, a szélsőségesezés, a cigányozás, a, zsidózás és az antiszemitázás. Legyünk egységes, egymásért küzdeni képes csapat! Akik viszont saját kapunkba rúgják a labdát – vagy szándékosan az ellenfélhez passzolnak, ki kell hagyni a csapatból, akárcsak a részeges, a csapat egységét megbontó hangoskodókat
Új stratégiára van szükség. Nem kell sem (szélső)bal- sem (szélső)jobboldali játékos, csak bal- és jobbösszekötő, no meg erős védelem. Kapusokkal jól állunk: védik a hálót délen, ahol kell.
Van jó szövetségi kapitányunk, bízzuk rá a taktikát, az összeállítást, mindenkinek van helye a csapatban, aki a nemzeti színekért akar küzdeni. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! (bővebben a Pannonpuli.hu oldalon)

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.