OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. november 18., hétfő 16:28

JAVÍTÁS - A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    

        Budapest, 2019. november 18., hétfő (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 16:24 órakor kiadott, A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye című anyagunk 1. bekezdésének 2. mondata helyesen:  A  m a g y a r  ellenzék áskálódása megbukott, mindent megtettek azért, hogy Magyarországnak ne legyen uniós biztosa, de nem jártak sikerrel.  

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

JAVÍTOTT VÁLTOZAT - A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
     Budapest, 2019. november 18., hétfő (OS) - Kormány: Kulcsfontosságú a magyar uniós biztosra bízott terület
A kormány üdvözli, hogy az Európai Parlament külügyi szakbizottsága támogatja Várhelyi Olivér uniós biztosi kinevezését. A magyar ellenzék áskálódása megbukott, mindent megtettek azért, hogy Magyarországnak ne legyen uniós biztosa, de nem jártak sikerrel.  
Magyarország az EU bővítési és szomszédságpolitikai biztosi pozícióját kulcsfontosságúnak tartja az Európai Unió erősítése, a Nyugat-Balkán bővítése, a balkáni migrációs útvonal  védelme szempontjából. Tudjuk, hogy a bevándorláspárti erőknek mindez nem érdeke.
Bízunk benne, hogy a hamarosan felálló új Európai Bizottság kiegyensúlyozottabb, józanabb uniós vezetést hoz és új korszakot nyit az unió bevándorláspolitikájában. A magyar emberekkel együtt a migráció megállítását, a keresztény kultúra és a nemzetek Európája védelmét várjuk az új vezetéstől.

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.