OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. november 20., szerda 08:35

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2019. november 20., szerda (OS) - Dugódíjat kapnak a budapestiek - Volner János Facebook bejegyzése (https://www.facebook.com/volner.janos/photos/a.491726217584769/2512656058825098/?type=3&theater)

        Sajnos nem csak Gyurcsány Ferenc régi, levitézlett embereinek visszatérését titkolta a választások előtt Karácsony Gergely, hanem azt is, hogy a dugódíj bevezetésével meg kívánja sarcolni a budapestieket. Különösen visszatetsző, hogy annak a 4-es metrónak a szerződésére hivatkoznak, amelynél az OLAF megállapítása szerint a beruházás összköltségének 452 milliárd forintos összegéből 272 milliárd forint érintett korrupcióval és szabálytalanságokkal. Így tehát tényszerűen kijelenthető, hogy a Demszky-korszak baloldali-liberális koalíciója idején szétlopott fővárosi nagyberuházás káros hagyatékát a budapestiekkel kívánják megfizettetni.
     Azzal is elfelejtettek kampányolni, hogy kitiltják a dízelautókat a város egyes részeiből, holott a budapesti autók közel harmadát a dízel üzemű járművek teszik ki. A erről szóló interjúban a környezetvédelmi alapú differenciálás szóba sem került, amiből arra következtethetünk, hogy azt sem kívánják vizsgálni, rendelkezik-e az adott jármű részecskeszűrővel, vagy sem. Ugyanígy kérdés az is, mi lesz a több, mint 4100 budapesti, dízel üzemű autóbusz sorsa? Azokat is kitiltják majd?

     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.