OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. november 24., vasárnap 13:50

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 24., vasárnap (OS) - DK: Követeljük, hogy a kormány hosszabbítsa meg a klímavédelmi konzultáció kitöltési határidejét!

    November 25-ig, vagyis holnap délig lehet kitölteni a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Startégiáról szóló kérdőívet a kormany.hu oldalon. A kérdőív november 18-án került fel az oldalra, vagyis arra, hogy a magyarok elmondhassák a véleményüket egy olyan fontos, és mindannyiunk életét meghatározó kérdésben, mint a magyar klímastratégia és a globális klímavédelem, alig egy hetet adott a kormányzat. Ráadásul Orbánék a közvéleményt is elfelejtették tájékoztatni, ami nem is csoda: most ugyanis nem a kormánypropaganda hazugságairól kellene véleményt mondanunk, hanem gyermekeink és unokáink jövőjéről.

A Demokratikus Koalíció éppen ezért azt követeli, hogy a kormány hosszabbítsa meg a klímavédelmi konzultáció kitöltési határidejét! A klímaváltozás korunk pokolian fontos problémája: olyan kérdés, amivel kapcsolatban minden magyarnak joga van elmondani azt, amit gondol, még ha ezt a propagandisták nem is tudják olcsó és hazug szlogenekre váltani.

Gyurcsány Ferenc
elnök
Demokratikus Koalíció
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.