OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. november 25., hétfő 17:23

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2019. november 25., hétfő (OS) -

    A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján gondolnunk kell arra, hogy európai keresztény kultúránk egyik alappillére az egyetemes emberi méltóság tiszteletben tartása, a nő és a férfi egyenjogúsága. A kereszténydemokrata felfogás szerint mindenféle bántalmazást el kell utasítanunk, a párkapcsolati és a külső erőszak is megengedhetetlen. Az egymás iránti szereteten alapuló, a férfi és a nő különböző, mégis egyenrangú mivoltán nyugvó hagyományos családmodell erősítése ezért fontos feladatunk. Civilizációnk jövője csakis egymás emberi méltóságának tiszteletben tartásán alapulhat, el kell utasítanunk minden olyan civilizációs modellt, amely ezt tagadja vagy összezavarja.
     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.