OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 6. csütörtök
Ismertető


2019. november 27., szerda 15:30

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. november 27., szerda (OS) - A kórházakat Gyurcsányék adósították el - reagálás Komáromi Zoltán (DK) nyilatkozatára

    A kórházakat Gyurcsányék adósították el. 2010-ben 120 milliárdos adóssága volt a kórházaknak, amely a Fidesz kormányzása óta havi eltéréssekkel mára a felére csökkent.
A kórházak működése nemcsak pénzügyileg stabilabb, hanem folyamatos a kórházak fejlesztése is. Jelenleg is zajlik Budapest történetének legnagyobb kórházfejlesztése, Dél-Budán Európa egyik legmodernebb kórházának megépítésére készülünk, amelynek építését Gyurcsányék megakarják akadályozni.
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.