OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 6. csütörtök
Ismertető


2019. november 27., szerda 15:35

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2019. november 27., szerda (OS) - Önkéntesekkel a Hegyvidéki Karácsonyi Vásáron a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért

    Önkénteseket keresünk. A XII. kerületi önkormányzattól évek óta kapunk lehetőséget arra, hogy bemutatkozzunk, beszélgessünk a látogatókkal, hogy fogyatékkal élő kollégáink által készített termékeket árusítsuk. A Hegyvidéki polgármesteri hivatal előtt és mellett kialakított közösségi téren leszünk megtalálhatóak közel 30 napon keresztül.
Nagyon számítunk önkéntesekre is, akik segítenek feldíszíteni, karácsonyi hangulatba hozni a kis vásári környezetünket. Várunk szeretettel  egy-egy órára is árusításban segítő kedves embereket. Néhány óra is sok támogatás fogyatékkal élő kollégáinknak. Köszönet annak, aki vállalkozik rá, akár közérdekű munkavégzés keretében is.
Várunk minden kedves érdeklődőt, szívesen beszélgetünk, szép termékeink vannak, melyek kedvező áron, újrahasznosított, természetes anyagokból készülnek. Ünnepi dekorációk, mécses tartók, tárolóeszközök, kitűzők, tálak, karácsonyfadíszek, mikuláscsizmák  és még sok egyéb.
Várunk Minden Kedves Érdeklődőt szeretettel!

     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.