OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 17. hétfő
Ismertető


2019. november 28., csütörtök 10:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 28., csütörtök (OS) - DK: Arra kérjük a ferencvárosi polgármestert, hogy indítson vizsgálatot és tegyen feljelentést a kerületi fantomszerződések ügyében!

    A sajtóban megjelent, hogy Ferencváros korábbi fideszes vezetése úgy használta kifizetőhelynek az önkormányzatot, hogy kényszertörölt cégekkel és fantomalkalmazottakkal kötött szerződéseket. Éves szinten több tíz millió forint ment el névleges feladatokra, mint például tanácsadás vagy kapcsolattartás a médiával.

A Demokratikus Koalíció ferencvárosi szervezete arra kéri Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármestert, hogy indítson vizsgálatot és tegyen feljelentést a kerületi fantomszerződések ügyében! A DK szerint amit Bácskai János volt fideszes polgármester csinált, az illusztráció is lehetne a Büntető Törvénykönyv hűtlen kezelésről szóló fejezetében. Itt az ideje, hogy legyen következménye a ferencvárosiak évek óta tartó meglopásának!

Csóti Zsombor
Ferencváros önkormányzati képviselője
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.