OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. november 29., péntek 13:02

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. november 29., péntek (OS) - A fideszes bosszúállás elérte a kórházakat is

    A Fidesz annyira nem tűri el az ellenzéki véleményeket, hogy már egy Facebook-poszt miatt is képes volt kirúgatni a siófoki kórház egyik ápolóját. Nem számít az orvos- és nővérhiány csak a bosszú foglalkoztatja a fideszeseket. Úgy tűnik, hogy a magasztos szavakkal hirdetett kereszténydemokráciába belefér az, hogy valakit a politikai véleménye miatt üldözzenek és ellehetetlenítsenek.

Október 13-án erre a gyűlöletpolitikára és az ilyen kicsinyes bosszúállásokra mondtak nemet rengetegen, de Orbánék nem tanulnak a vereségükből.

Az MSZP kiáll a szabad véleménynyilvánítás joga mellett, ezért vizsgálatot követelünk a kórház fenntartójától, és amennyiben bebizonyosodik, hogy politikai nyomásra rúgták ki az ápolónőt, akkor a felelősöket minél előbb felelősségre kell vonni.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.