2024. április 25. csütörtök

2019. november 29., péntek 13:02

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. november 29., péntek (OS) - A fideszes bosszúállás elérte a kórházakat is

A Fidesz annyira nem tűri el az ellenzéki véleményeket, hogy már egy Facebook-poszt miatt is képes volt kirúgatni a siófoki kórház egyik ápolóját. Nem számít az orvos- és nővérhiány csak a bosszú foglalkoztatja a fideszeseket. Úgy tűnik, hogy a magasztos szavakkal hirdetett kereszténydemokráciába belefér az, hogy valakit a politikai véleménye miatt üldözzenek és ellehetetlenítsenek.

Október 13-án erre a gyűlöletpolitikára és az ilyen kicsinyes bosszúállásokra mondtak nemet rengetegen, de Orbánék nem tanulnak a vereségükből.

Az MSZP kiáll a szabad véleménynyilvánítás joga mellett, ezért vizsgálatot követelünk a kórház fenntartójától, és amennyiben bebizonyosodik, hogy politikai nyomásra rúgták ki az ápolónőt, akkor a felelősöket minél előbb felelősségre kell vonni.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő