OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 9. vasárnap
Ismertető


2019. december 3., kedd 10:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. december 3., kedd (OS) - DK: Egyre nő az orosz befolyás Magyarországon - Orbánék még erősebbre fűzik a kapcsolatot a Putyin-rezsimmel

    Miközben Szijjártó Péter külügyminiszter a Gazprom elnökével tárgyalt hétfőn egy hosszútávú szerződésről, a legfrissebb sajtóhírek szerint a magyar kormány újabb orosz bankot költöztetne Budapestre.

A Demokratikus Koalíció szerint a két fenti ügylet egyértelműen az orosz befolyást növeli Magyarországon. Orbán Viktor folyamatosan gesztusokat tesz Vlagyimir Putyinnak, holott nyilvánvalóan sem hosszútávú elköteleződésre a Gazprommal, sem újabb orosz bankra nincs szüksége az országnak. Mi, európai magyarok az orosz befolyás helyett a nyugathoz, Európához, az Európai Unióhoz akarunk továbbra is tartozni, hogy teljes jogú, szabad uniós állampolgárok lehessünk. Elég volt az Orbán-rezsim homályos keleti kapcsolataiból és az orosz függésből!

Ara-Kovács Attila
EP-képviselő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.